Caraibe - O călătorie spre paradisul tropical

Caraibele sunt una dintre cele mai frumoase și mai populare destinații turistice din lume. Acest arhipelag este alcătuit din peste 7000 de insule, cu plaje uimitoare de nisip fin, apă cristalină și o varietate de culturi, tradiții și gastronomii. Cei care vizitează Caraibe pot alege între o gamă largă de activități, inclusiv relaxare pe plajă, scufundări, snorkeling, excursii cu barca, pescuit, explorarea insulelor sau vizitarea orașelor istorice. Fie că ești în căutarea aventurii sau doar vrei să te relaxezi la soare, Caraibe oferă ceva pentru toată lumea.

Vrei ofertă de vacanță în Caraibe? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Caraibe

Plajele din Bahamas
Plajele din Bahamas

Insulele Bahamas sunt renumite pentru plajele lor frumoase, cu nisip alb și fin și ape cristaline, oferind o varietate de sporturi acvatice și relaxare pe plajă. Printre cele mai populare plaje se numără Cabbage Beach de pe Insula Paradise din Nassau, o plajă de aproape 5 km cu apă caldă și limpede, unde puteți înota, face snorkeling, scufundări și multe alte activități acvatice. Treasure Cay Beach, situată pe Insula Abaco, este o altă plajă populară, fiind cunoscută pentru nisipul său fin și apele sale albastre cristaline. 

Insulele Virgine Britanice
Insulele Virgine Britanice

Insulele Virgine Britanice sunt o destinație exotică, renumită pentru plajele sale frumoase, apele cristaline, peisajele spectaculoase și vremea caldă și însorită pe tot parcursul anului. Acest arhipelag este alcătuit din 60 de insule și insulițe, fiecare cu propriile sale atracții și activități turistice. Printre cele mai populare atractii turistice din Insulele Virgine Britanice se numără The Baths de pe Insula Virgin Gorda, un loc minunat pentru snorkeling și înot, cu peșteri și piscine naturale formate din stânci mari de granit.

Reciful Barieră Belizeană
Reciful Barieră Belizeană

Reciful Barieră Belizeană este un loc deosebit de popular pentru turismul de aventură și de natură. Este cea mai mare recifă de corali din emisfera vestică și o destinație preferată pentru snorkeling, scufundări și pescuit sportiv. Reciful se întinde pe mai mult de 290 de kilometri, de-a lungul coastei Belize-ului și este format din peste 100 de insule și atoli, ceea ce face ca acest loc să fie ideal pentru aventurieri și exploratori.

Parcul Național El Yunque, Puerto Rico
Parcul Național El Yunque, Puerto Rico

Parcul Național El Yunque din Puerto Rico este o destinație deosebit de populară pentru cei care iubesc natura și aventura. Acest parc național este una dintre cele mai mari și cele mai diverse păduri tropicale din lume, oferind o varietate impresionantă de plante și animale exotice, precum și peisaje spectaculoase. Parcul Național El Yunque este situat pe partea de est a insulei Puerto Rico și este alcătuit din munți și văi acoperite de vegetație luxuriantă, cascade și râuri cristaline. Aici puteți să faceți drumeții prin pădurea tropicală, să admirați cascădele impresionante sau să explorați peșterile și peisajele naturale deosebite ale parcului.

Solicita oferta