Cuba: o destinație vibrantă și exotică, așteptând să fie explorată

Cuba este o destinație exotică și vibrantă, care încântă turiștii cu istoria sa bogată, cultura vibranta și peisajele impresionante. Situată în Marea Caraibilor, această insulă oferă o gamă largă de atracții turistice, de la plajele cu nisip fin și ape cristaline la orașele vechi, care păstrează arhitectura colonială. Capitala Cubei, Havana, este una dintre cele mai populare destinații turistice din țară. Aici veți găsi o combinație unică de istorie și modernitate, cu clădiri coloniale vechi, străzi aglomerate și o atmosferă vibrantă.

Vrei ofertă de vacanță în Cuba? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Cuba

Plajele din Varadero
Plajele din Varadero

Plajele din Varadero sunt printre cele mai frumoase plaje din lume, cu nisipul alb și apele cristaline ale Mării Caraibilor, oferind o experiență de neuitat pentru turiști. Situate pe coasta de nord a Cubei, plajele din Varadero se întind pe o lungime de aproximativ 20 de kilometri și oferă o gamă largă de activități pentru vizitatori. Printre cele mai populare activități se numără înotul, scufundările, windsurfing-ul și jet-ski-ul. 

Parcul Național Vinales
Parcul Național Vinales

Parcul Național Vinales este o atracție turistică populară din Cuba, situată în partea de vest a țării, în provincia Pinar del Rio. Acest parc național este cunoscut pentru peisajele sale spectaculoase, dealurile acoperite de vegetație și stâncile înalte din piatră calcaroasă. Turiștii care vizitează Parcul Național Vinales se pot bucura de numeroase activități în aer liber, inclusiv drumeții, alpinism, ciclism și excursii în natură.

Mausoleul lui Che Guevara
Mausoleul lui Che Guevara

Mausoleul lui Che Guevara este o atracție turistică importantă din Santa Clara, Cuba, dedicată liderului revoluționar Ernesto "Che" Guevara. Mausoleul a fost construit în memoria lui Guevara, care a fost unul dintre liderii revoluției cubaneze și a luptat pentru drepturile omului și libertatea în întreaga lume. Mausoleul găzduiește rămășițele pământești ale lui Che Guevara și a 29 de camarazi care au murit alături de el în Bolivia în 1967.

Muzeul Hemingway
Muzeul Hemingway

Muzeul Hemingway este una dintre cele mai populare atracții turistice din Havana, Cuba, și este dedicat celebrului scriitor american Ernest Hemingway, care a petrecut o bună parte a vieții sale în Cuba. Muzeul este situat în casa unde Hemingway a locuit timp de aproape 20 de ani și este un loc important pentru iubitorii de literatură și de istorie. Casa în sine este o bijuterie arhitecturală, cu grădini frumoase și vederi impresionante către Golful Havana.

Solicita oferta