India - o călătorie plină de contraste și descoperiri fascinante

India este o țară cu o istorie și o cultură bogată, o destinație turistică fascinantă și exotică, ce te va cuceri prin contrastele sale și prin experiențele de neuitat pe care le oferă. O călătorie în India este o experiență cu adevărat unică, ce îți va rămâne în memorie pentru totdeauna. Poți explora misterele și bogăția culturii antice a Indiei, prin vizitarea templelor și palatelor regale, precum și a altor monumente istorice care păstrează amintirea imperiilor mărețe ce au stăpânit aceste pământuri de-a lungul secolelor.

Vrei ofertă de vacanță în India? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din India

Taj Mahal
Taj Mahal

Taj Mahal este una dintre cele mai faimoase și impresionante atracții turistice din lume, un mausoleu construit în secolul al XVII-lea de către împăratul mogul Shah Jahan în memoria soției sale Mumtaz Mahal. Situat în orașul Agra, în nordul Indiei, Taj Mahal este construit din marmură albă și este decorat cu detalii delicate, cu flori și pietre prețioase. Arhitectura complexului este o combinație de stiluri persane, indiene și mogul, iar simetria și proporțiile sale îl fac să pară perfect.

Fortul Roșu din Delhi
Fortul Roșu din Delhi

Fortul Roșu din Delhi este una dintre cele mai impresionante atracții turistice din India, un monument istoric construit în secolul al XVII-lea de către împăratul mogul Shah Jahan. Acesta a fost folosit ca reședință imperială și este considerat un exemplu impresionant de arhitectură mogulă. Fortul Roșu este situat în centrul Delhi-ului și este construit dintr-un tip special de piatră roșie, care îi conferă numele său. 

Qutub Minar
Qutub Minar

Qutub Minar este o atracție turistică importantă din India, situată în Delhi, capitala țării. Aceasta este o turn de piatră cu o înălțime de peste 72 de metri, făcându-l cel mai înalt turn din piatră din lume. Turnul a fost construit în secolul al XII-lea de către domnitorul dinastiei Ghulam Qutb-ud-din Aibak și este considerat un exemplu impresionant de arhitectură islamică. Turnul este decorat cu frumoase sculpturi și inscripții în arabă, care ilustrează cultura și istoria Indiei.

Palatul Regal din Jaipur
Palatul Regal din Jaipur

Palatul Regal din Jaipur, cunoscut și sub numele de Palatul City, este o atracție turistică importantă din India, situată în orașul Jaipur, capitala statului Rajasthan. Acesta a fost construit în secolul al XVIII-lea de către maharajahul Jai Singh al II-lea și este considerat un exemplu impresionant de arhitectură rajpută. Palatul este împărțit în mai multe sectoare, fiecare cu o arhitectură unică și decor. Interiorul palatului este la fel de impresionant ca și exteriorul, cu palate luxuriante, săli de recepție și camere decorate cu mozaicuri, fresce și alte detalii fine.

Solicita oferta