Insulele Maldive: O bijuterie tropicală în inima Oceanului Indian

Insulele Maldive sunt unul dintre cele mai exotice și impresionante destinații de pe glob. Aflată în mijlocul Oceanului Indian, această țară insulară este alcătuită din peste 1.000 de insule de coral, cu plaje de nisip fin, ape cristaline și o faună și floră incredibil de diversă. Deși cele mai multe insule sunt nelocuite, aproximativ 200 de ele sunt folosite ca destinații turistice, cu resorturi luxoase care oferă o varietate de opțiuni pentru relaxare și aventură. 

Vrei ofertă de vacanță în Maldive? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Maldive

Insula Vaadhoo
Insula Vaadhoo

Insula Vaadhoo este o destinație populară în Maldive datorită plajelor sale frumoase și a unui fenomen natural unic numit "mareea incandescentă". În timpul nopții, plajele insulei se transformă într-un peisaj fantastic de lumini și culori strălucitoare, ocazionat de un tip special de plancton numit dinoflagelat.

Capitala Malé
Capitala Malé

Capitala Maldivei, Malé, este o destinație turistică interesantă care îmbină cultura locală cu facilitățile moderne. Acest oraș vibrant este situat pe o insulă mică și este cel mai dens populat oraș din lume. Cu o istorie bogată și o arhitectură fascinantă, Malé oferă multe atracții turistice interesante. Una dintre cele mai populare atracții turistice din Malé este Palatul Prezidențial, cunoscut și sub numele de Muzeul Național.

Atolul Ari
Atolul Ari

Atolul Ari este una dintre cele mai populare atracții turistice din Maldive, datorită plajelor sale idilice și a apelor cristaline, ideale pentru scufundări și snorkeling. Atolul este situat în partea de vest a arhipelagului, acoperind o suprafață de aproximativ 89 de insule, dintre care doar o treime sunt locuite. Atolul Ari este cunoscut pentru a fi una dintre cele mai bune locații din lume pentru scufundări, datorită bogăției de viețuitoare marine și a apei calde și limpezi.

Insula Fulidhoo
Insula Fulidhoo

Insula Fulidhoo este una dintre cele mai frumoase atracții turistice din Maldive, cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, apa cristalină și oportunitățile de scufundări și snorkeling. Această insulă mică este situată în partea de est a atolului Vaavu, la aproximativ 57 de kilometri de capitala Malé. Fulidhoo este o insulă pitorească, cu nisip alb și fin, înconjurată de ape turcoaz cristaline și de o barieră de corali intactă.

Solicita oferta