O călătorie în țara sombrero-urilor și a tequilas: Mexic

Mexic este o țară vibrantă și diversă, cunoscută în întreaga lume pentru cultura sa bogată și istoria sa fascinantă. De la plajele frumoase la templele antice, Mexic oferă o varietate de experiențe turistice unice. O destinație populară în Mexic este Cancun, situat pe coasta estică a țării, care oferă o varietate de plaje cu nisip fin, ape cristaline și o mulțime de activități de agrement, inclusiv sporturi acvatice, golf și spa-uri de lux.

Vrei ofertă de vacanță în Mexic? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Mexic

Ruinele mayașe de la Chichen Itza
Ruinele mayașe de la Chichen Itza

sunt una dintre cele mai impresionante atracții turistice din Mexic. Aceste ruine, care sunt parte a patrimoniului mondial UNESCO, se află în Peninsula Yucatan și includ unele dintre cele mai bine păstrate vestigii ale civilizației mayașe. Una dintre cele mai cunoscute structuri din Chichen Itza este piramida lui Kukulkan, numită și El Castillo.

Plajele din Cancun și Los Cabos
Plajele din Cancun și Los Cabos

Plajele din Cancun și Los Cabos sunt două dintre cele mai populare destinații de pe litoralul mexican. Ambele oferă plaje de nisip alb, ape cristaline și soare strălucitor pe tot parcursul anului, iar astfel de atractii sunt ideale pentru oricine caută să se relaxeze și să se bucure de frumusețea naturală a Mexicului.

Oaxaca
Oaxaca

Oaxaca este o destinație turistică populară din Mexic, situată în sudul țării. Această regiune bogată în cultură și istorie oferă o varietate de atracții turistice pentru cei care doresc să exploreze frumusețea și autenticitatea Mexicului. Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Oaxaca este centrul istoric al orașului, care este un sit declarat patrimoniu mondial UNESCO.

Teotihuacan
Teotihuacan

Teotihuacan este un sit arheologic impresionant situat în centrul Mexicului, la aproximativ 50 de kilometri de Ciudad de Mexico. Acest sit arheologic este una dintre cele mai mari și mai bine conservate zone ale civilizației pre-columbiene din America Centrală și de Sud.

Solicita oferta