Oază tropicală de vis în Seychelles

Seychelles este o destinație exotică și rafinată, situată în mijlocul Oceanului Indian. Formată dintr-un arhipelag de 115 insule, Seychelles este un paradis tropical cu plaje cu nisip alb, ape cristaline și o faună bogată și diversă. Insulele sunt împărțite în două grupuri: interioare și exterioare, fiecare având propriul său farmec și personalitate. Cele mai populare insule din Seychelles sunt Mahe, Praslin și La Digue. Mahe este cea mai mare insulă din arhipelag și găzduiește capitala, Victoria.

Vrei ofertă de vacanță în Seychelles? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Seychelles

Parcul Național Morne Seychellois
Parcul Național Morne Seychellois

Parcul Național Morne Seychellois este o atracție populară situată pe insula Mahé din Seychelles. Acesta este cel mai mare parc național din Seychelles și acoperă o suprafață de peste 3.000 de hectare. Parcul este cunoscut pentru peisajele sale pitorești, care includ munți impunători, cascade, râuri și păduri tropicale. Printre atracțiile turistice populare din parc se numără Munții Morne Seychellois, care sunt cele mai înalte vârfuri de pe insula Mahé, și Cascade Trois Frères, o cascada impresionantă de apă înconjurată de vegetație luxuriantă.

Reservația naturală Curieuse
Reservația naturală Curieuse

Reservația naturală Curieuse este o destinație populară pentru turiștii care vizitează Seychelles. Aceasta este o insulă mică situată în apropierea insulei Praslin, în arhipelagul Seychelles, și este cunoscută pentru numeroasele specii de plante și animale unice. Insula Curieuse este o rezervație naturală protejată, unde se găsesc păduri de palmieri, mangrove și plante tropicale.

Valea Mai Nature Reserve
Valea Mai Nature Reserve

Valea Mai Nature Reserve este o atracție turistică populară situată pe insula Praslin din Seychelles. Această rezervație naturală protejată oferă o experiență unică de explorare a florei și faunei unice din Seychelles. Rezervația acoperă o suprafață de peste 19 hectare și este cunoscută pentru numeroasele specii rare de plante și animale. Printre acestea se numără palmieri coco de mare, specia emblematică a insulei Praslin, precum și plante tropicale, cum ar fi orhideele și lianele.

Plantațiile de vanilie
Plantațiile de vanilie

Plantațiile de vanilie din Seychelles sunt o atracție turistică populară pentru turiștii care vizitează această destinație exotică. Acestea sunt situate în principal pe insula Praslin, unde se cultivă cea mai bună vanilie din Seychelles. Vizitatorii pot lua parte la tururi ghidate ale plantațiilor de vanilie, pentru a învăța despre procesul de cultivare și producție a acestei plante prețioase. Tururile sunt adesea conduse de localnici care cunosc bine istoria și cultura din Seychelles.

Solicita oferta