Thailanda - destinația perfectă pentru o experiență exotică și autentică

Thailanda este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, datorită peisajelor spectaculoase, culturii unice și gastronomiei delicioase. Cu plajele sale de nisip fin, templele vechi și jungla luxuriantă, Thailanda oferă o experiență exotică și autentică. Pentru călătorii în căutare de aventură, Thailanda este o destinație perfectă. Orașele vibrante ale Thailandei, cum ar fi Bangkok și Chiang Mai, oferă o varietate de activități, de la shopping și vizitarea templelor până la degustarea bucătăriei locale și participarea la festivaluri tradiționale. Cei care doresc să exploreze natura pot să meargă într-un trek prin jungla thailandeză sau să încerce sporturi nautice pe plajele magnifice ale Thailandei.

Vrei ofertă de vacanță în Thailanda? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Thailanda

Templul Wat Phra Kaew
Templul Wat Phra Kaew

Templul Wat Phra Kaew este una dintre cele mai importante atractii turistice din Bangkok si din Thailanda in general. Acesta este unul dintre cele mai frumoase si cele mai sacre temple budiste din lume si este situat in cadrul complexului Palatului Regal din Bangkok. Templul Wat Phra Kaew este considerat a fi cel mai important templu budist din Thailanda si este cunoscut pentru statuia smaraldului a lui Buddha.

Insulele Phi Phi
Insulele Phi Phi

Insulele Phi Phi sunt una dintre cele mai populare destinatii turistice din Thailanda si constau din doua insule principale: Koh Phi Phi Don si Koh Phi Phi Leh. Aceste insule sunt situate in Marea Andaman, la aproximativ 40 de kilometri de coasta orasului Krabi si sunt faimoase pentru plajele lor superbe, apele cristaline si peisajele spectaculoase. Koh Phi Phi Don este cea mai mare dintre cele doua insule si este locuita de catre localnici. 

Parcul National Khao Yai
Parcul National Khao Yai

Parcul National Khao Yai este una dintre cele mai importante atractii turistice din Thailanda si este situat la aproximativ 200 km nord-est de Bangkok. Acest parc national acopera o suprafata de peste 2.000 de kilometri patrati si este faimos pentru peisajele sale deosebite, care includ cascade, rauri, paduri de munte si terenuri stancoase. In cadrul acestui parc, turistii pot explora o varietate de trasee de trekking, care le permit sa descopere frumusetea naturii din Thailanda.

Piata plutitoare Damnoen Saduak
Piata plutitoare Damnoen Saduak

Piata plutitoare Damnoen Saduak este una dintre cele mai populare atractii turistice din Thailanda. Aceasta piata, situata la aproximativ 100 de kilometri vest de Bangkok, este un loc unic unde turistii se pot bucura de experienta de a face cumparaturi in mijlocul unui canal plin cu barci mici. La piata Damnoen Saduak, comerciantii si localnicii vin cu barcile lor si vand o varietate de produse, inclusiv fructe proaspete, legume, carne, dulciuri si multe altele.

Solicita oferta