Exotic Maldive
Exotic Maldive
Maldive Beach
Maldive
Maldive
Maldive
Maldive
Maldive
Maldive
Maldive

Maldive: Descoperă Paradisul pe Pământ

Maldive este o destinație populară pentru cei care doresc să scape de agitația și stresul vieții de zi cu zi și să se relaxeze într-un cadru natural luxuriant. Fie că doriți să stați pe o plajă liniștită și să citiți o carte sau să explorați lumea subacvatică, Maldive oferă o mulțime de activități de relaxare. Pe insule veți găsi și multe stațiuni de lux, unde puteți savura mâncăruri delicioase, să vă bucurați de un masaj sau să vă relaxați la piscină.

Vrei ofertă de vacanță în Maldive? Completeaza formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Maldive

Muraka
Muraka
Insula Rangali Maldive

Pentru o experiență unică, descoperă The Muraka, o locație de lux, prima de acest fel, pe două niveluri, cu un dormitor matrimonial scufundat la mai mult de 16 metri sub nivelul mării, în Oceanul Indian. Doar imaginează-ți cum este să te relaxezi într-un acvariu doar al tău, în adâncul mării, iar oriunde ai privi, să fii înconjurat de captivanta viața marină, chiar din confortul patului tău.

Restaurant subacvatic Sea
Restaurant subacvatic Sea
Anantara, Kihavah – Maldive

Complexul de lux este situat pe insula Kihavah Huravalhi din Maldive, la o jumătate de oră de călătorit cu hidroavionul din Aeroportul Internațional Male. Sea este unul dintre singurele restaurante subacvatice din lume cu o cramă premiată. Tu vei lua masa în cel mai suprarealist decor, cu cele mai rafinate mâncăruri, în timp ce un pește clovn te examinează printr-un geam. Rechinii de recif înoată prin adâncurile albastre, chiar sub ochii tăi.

Como Cocoa
Como Cocoa
South Male - Maldive

Una dintre stațiunile de lux din Maldive, Como Cocoa Island, localizată pe South Male oferă nenumărate posibilități de destindere. Aici, poți avea parte de liniște și intimitate, plimbându-te pe nisipul moale, ca de mătase, sau pur și simplu te poți relaxa pe o masă de masaj, privind la oceanul de un azuriu hipnotic. De asemenea, poți încerca snorkeling-ul, înconjurat de abundența vieții marine. Stațiunea dispune de vile pe apă și pe uscat, inspirate din din bărcile de pescuit tradițional maldiviene și reprezintă întruchiparea unui ecosistem natural.

Insula Maafushi
Insula Maafushi
Insula Maafushi - Maldive

Distrusă în urma tsunamiului din 2004, aceasta a fost reconstruită complet și cu toate că nu dispune de opulența specifică resorturilor luxuriante ale surorilor ei, acesta ne uimește prin simplitate și frumusețea plajelor și a palmierilor. Zona de plajă de pe Maafushi este împărțită în două părți de un dig. Plaja din Sud este destinată relaxării, iar cea din Nord este ocupată de amatorii sporturilor nautice și a scunfundarilor.

Solicita oferta